Saucisses de dinde Prime et quinoa sale à la mode de la Nouvelle-Orléans

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Saucisses de dinde Prime et quinoa sale à la mode de la Nouvelle-Orléans
  • Temps de préparation: 10
  • Temps total: 25
  • Portions: 4
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À propos de cette recette

Vos papilles seront sûrement tentées par cette délicieuse variante d’un plat à la mode de la Nouvelle-Orléans!

Ingrédients

1 de 300 g de saucisses de dinde Naturellement Prime de Maple Leaf®; couper chaque saucisse en biais,
1 c. à soupe (15 ml) d’huile d’olive
1 c. à soupe (15 ml) de beurre
2 c. à soupe (30 ml) d’assaisonnement cajun
1 c. à thé (5 ml) de paprika
Sel
Poivre
4 tasses (1000 ml) de quinoa, cuit
1 petit poivron rouge, coupé en dés
1 petit poivron vert, coupé en dés
1 petit oignon, coupé en dés
1 c. à soupe (15 ml) d’ail, émincé
1/4 tasse (60 ml) de persil frais, haché
Sauce Tabasco ou poivre de Cayenne, facultatif

Directives

HEAT butter and oil in a large skillet over medium high heat.

BROWN sausage for 3 to 4 minutes per side or until an internal temperature of 165 degrees is reached.

REMOVE onto plate and cover to keep warm.

IN the same skillet add onions and peppers.

COOK for 3 to 4 minutes.

ADD garlic and cook 1 minute longer.

STIR in cooked quinoa and seasonings and add sausages back to skillet.

COOK 2 to 3 minutes longer or until quinoa is warmed through.

SEASON with salt and pepper and stir in parsley.

SERVE with tobacco sauce or a dash of cayenne if desired for a little heat!

Remarques

Make quinoa the night before. Dice vegetables and keep in air tight containers until ready to use.

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